3+1 talk show programı başladı Eser Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak

Ekranlarda uzun yıllarca talk show denilince, akla Beyaz ve Okan Bayülgen gelmekteydi. Okan, geçen yıllarda talk show'a ara verdiğini açıklamış ve sevenlerini üzmüştü. zaten az sayıda olan bu tür eğlence programlarında günün stresini atamaz olmuştuk. bir tek beyaz da yetmiyordu (talk show sevenler için). 3+1, hızla yardıma koşarcasına ekranlarımızda ilk programını yaptı. 

Eser, Oğuzhan ve İbrahim'in 3 olduğu ve +1 kişinin de konuk olarak katıldığı şovda neler yoktu ki. ilk hafta için gayet başarılıydılar. girişi, 3'ünün de geçmişten günümüze yaşamalarında olup bitenleri komik detaylarla izleyiciye sundular. bunda da gülmekten kırıp geçtiler. konuk olarak, Dr. Gürkan Kubilay renkli tarzıyla neşe kattı. ardından, kadın taksi şöförlüğü yapan "Nebahat abla" da hayatında olup bitenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. bir de unuttuğum, Coco vardı. seyircilerin arasında bulunan Kongolu Coco da ilgi çeken bir isim oldu. 

ilk hafta gayet güzel bir başlangıç yapan 3+1'in uzun süreli bir talk sov olup, yıllarca ekranlarımızda neşe olarak kalmasını diliyorum. yeni bölümde yine bizi güldüreceğini umuyorum.
3+1 programı
3+1 programı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

taş delen ağaçlar, temel delen ağaçlar, bina temeline zarar veren ağaçlar

ASMA, ÜZÜM BAĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ, BAKIMI, SULAMA, BUDAMA, PÜF NOKTALARI...

GÜBRE ŞERBETİ YAPARAK AĞAÇ VE FİDELERİ GÜBRELEMEK