ORGANİK ÜRÜN NEDEN ÖNEMLİ?

organik ürün neden önemli, organik yaşam niçin, organik ürünler kullanmak, 0-7 yaş grubu çocukların beslenmesi ve giyimi, çocuklar ve organik ürünler


organik ürünler insan, hayvan ve dünya sağlığı açısından risk oluşturmayan ürünlerdir. 

pazarda gördüğünüz elmalara baktığınızda, üstü cilalı, parlak, adeta parlatıcı sürülmüşcesine ışıl ışıldır. içi de muhteşem standart, bu bakımdan güzel albenili bir yapısı var. fakat; o elma çiçek açımından meyve olum dönemine varıncaya kadar her türlü kimyasal kirleticiyle, muamele edilmiş. organik olmayan gübreler verilmiş. ilaçlar sıkılmıştır. dış kabuğundaki zehirler de onu o kadar güzel kılmıştır. oysa ki garibim organik elma ise, doğal şartlarda yetişmiş, gerektiğinde ağır gübresi ile beslenmiş, üzerine hiçbir kirletici kimyasal sıkılmadan doğal olarak yetişmiş, içinin bir kısmı çürümüş, dışı darbe almışcasına yamuk yumuk, tabi ki, halk buna baktığında yeme isteği uyanmayacak, bir kenar atılacaktır.

bizler bu yazıyı okuduğumuza göre, zehirli elmadan uzaklaşabilecek kapasitedeki insanlarız. ama dünya çocukları(mız), bunu ebeveynlerinin anlama kapasitesine kalmış olacaklar ve zehirlenmeye devam edeceklerdir. özellikle 0-7 yaş çocuklarının asla ve asla organik olmayan meyve sebze yememeleri, organik olmayan giysiler (çin malı giysiler çok ucuz ve çok tehlikeli kanserojen maddeler içermektedir.) giymemelidir. çamaşır suyu kokan evde ciğerleri zehirlenmemelidir. çünkü; 0-7 yaş çocukların zihinsel ve fiziksel büyümelerinin tepe noktası yapmış yaşlarıdır. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

taş delen ağaçlar, temel delen ağaçlar, bina temeline zarar veren ağaçlar

ASMA, ÜZÜM BAĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ, BAKIMI, SULAMA, BUDAMA, PÜF NOKTALARI...

GÜBRE ŞERBETİ YAPARAK AĞAÇ VE FİDELERİ GÜBRELEMEK