organik yaşam nedir

organik yaşamın anlamı 

Bugünlerde "organik yaşam"a sık sık rastlıyoruz. gazetede, haberlerde, tvde, kadın-yaşam programlarında... aslında organik yaşam yeni değil bizim doğamızda bulunan bir yaşamtürü. insanoğlu , yüzyıllardır teknoloji, bilimsel gelişim peşinde koşturup durdu, kendisinde olandan hep daha fazlasını arzuladı. bahçesindeki elma ağacından 50 kg meyve alıyorsa niye daha fazla almayayım ki deyip, elma ağacını aşıladı. bu da yetmedi elma ağacının genetiğini bozdu. kendi kafasına göre birşeyler ekledi birşeyler çıkardı. oysa ki; en uygun oran yaratılma sırasında hazırlanmıştı. 
sanayileşme devriminden sonra bu aç gözlülük hızla ivmelendi. ta ki 2000 li yıllara kadar.... aydınlanma çağıyla birlikte doğada yapılan bu deformasyon sonucu insanlarda değişik hastalıklar türedi. kanserinden..cilt deri hastalıklarına, kalp rahatsızlıklarından, akciğer rahatsızlıklarına kadar türlü türlü hastalıklar peyda oldu insanoğluna. http://organicperson.blogspot.com/
2000 li yıllardan sonra tüm dünyada yavaş yavaş bir akım başladı."ORGANİK YAŞAM". organik yaşam, atalarımızın sağlıklı yaşamalarını örnek alarak bir yaşam biçimi olarak sunuldu önümüze. insanlar bu yaşam tarzının ne kadar rahatlatıcı, sağlıklı ve huzurlu olduğunu henüz keşfedemedi. burada aydınlanmış beyinleri ayrı tutmalıyız. bu makaleyi okuduğunuza göre siz de bizimle aynı aydınlanma düzeyindesiniz demektir. ne mutlu organik yaşam tercih edenlere. 

bu blog'un amacı, organik yaşam konusunda bir ansiklopedi gibi bilgi içeriği yüksek bir kaynak olmasıdır. ilerleyen yazılarda çok fazla işimize yarayacak bilgiler burada bulabileceksiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

taş delen ağaçlar, temel delen ağaçlar, bina temeline zarar veren ağaçlar

ASMA, ÜZÜM BAĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ, BAKIMI, SULAMA, BUDAMA, PÜF NOKTALARI...

GÜBRE ŞERBETİ YAPARAK AĞAÇ VE FİDELERİ GÜBRELEMEK